News of the world

This blog is in the first case meant for myself so I don't forget interesting stuff. So you will find lots of useless topics, but there will certainly be also readings that might interest you. Lots of the items will go about my family, things we do or don't do but also about software, cars, gadgets, music, etc ... .

25 sep 2007

De marsmannekes zijn geland

Tags:

24 sep 2007

Fight For Kisses //// Wilkinson

Heb mij ingeschreven voor een cursus 3D modellen in Maya. 3D heeft mij altijd enorm aangesproken. Mijn thesis voor het behalen van mijn licentie informatica ging trouwens over de ontsluiting van multimedia objecten in een virtuele omgeving waarvoor ik eveneens een 3D model had ontworpen van de raadzaal van het stadhuis van Antwerpen. De bedoeling was dit model beschikbaar te stellen van toeristen op informatiezuilen in het stadscentrum. Maar in die tijd, ik spreek over 1997, waren de huis, tuin en keuken PCs die we nu kennen nog niet goed genoeg om dit te bewerkstelligen, toch niet op een zeer realistische manier.

Dit eigenlijk gewoon om te zeggen dat ik een heel tof 3D filmpje heb gevonden van Wilkinson waarin baby's de strijd aanbinden met hun vader om het hart van hun moeder terug te kunnen winnen. Fantastisch!!!

Fight For Kisses //// Wilkinson

Tags: