News of the world

This blog is in the first case meant for myself so I don't forget interesting stuff. So you will find lots of useless topics, but there will certainly be also readings that might interest you. Lots of the items will go about my family, things we do or don't do but also about software, cars, gadgets, music, etc ... .

30 aug. 2006

Het Nieuwsblad - Reclame begint te zingen

Vanaf dinsdag moet u niet schrikken als een reclameaffiche plots begint te zingen. De brouwerij Palm lanceert in bushokjes en gewone reclamezuilen affiches die muziek verspreiden. Volgens reclamebureau VVL/BBDO is dit een primeur in Belgiƫ.

Voor haar campagne om de authenticiteit van haar amberkleurig bier te beklemtonen, heeft de brouwerij acteur Wim Opbrouck kunnen strikken. Die heeft zelfs een liedje gecomponeerd dat hij in de reclamespots zingt. Dat nummertje weerklinkt vanaf dinsdag ook vanuit de reclamezuilen. Die staan in een aantal drukke winkelstraten, zoals de Antwerpse Meir, en ook in heel drukke bushokjes hangen de zingende affiches. De muziek is te horen tot vijf meter errond. Om niemand te irriteren is er telkens een minuut stilte tussen de halve minuut gezang van Wim Opbrouck.

Link to Het Nieuwsblad - Reclame begint te zingen